Vorige | Volgende

Annie Palmenlaan 1 BEVERWIJK

Vraagprijs € 495.000 k.k.

Omschrijving

DE ALLER-, ALLER, ALLERLAATSTE KANS OP EEN VRIJE KAVEL IN BINNENDUIN!!! Op deze riante kavel van 665 m2 en op de mooiste plek van Beverwijk heeft u de kans om uw droomhuis te bouwen. ZIET U UZELF HIER AL WONEN!!! Binnenduin ligt aan de westgrens van Beverwijk. Het nieuwe plan is globaal gesitueerd oostelijk van de Creutzberglaan, noordelijk van de Zeestraat, westelijk van de Brederodelaan en...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen

Omschrijving

DE ALLER-, ALLER, ALLERLAATSTE KANS OP EEN VRIJE KAVEL IN BINNENDUIN!!!

Op deze riante kavel van 665 m2 en op de mooiste plek van Beverwijk heeft u de kans om uw droomhuis te bouwen.

ZIET U UZELF HIER AL WONEN!!!

Binnenduin ligt aan de westgrens van Beverwijk. Het nieuwe plan is globaal gesitueerd oostelijk van de Creutzberglaan, noordelijk van de Zeestraat, westelijk van de Brederodelaan en zuidelijk van de Lunetten. De verborgen ligging heeft ervoor gezorgd dat het unieke karakter van dit gebied bewaard is gebleven. En als u het heeft ontdekt, dan wilt u het eigenlijk het liefst voor uzelf houden. Want Binnenduin is misschien wel het laatste mooie stukje Beverwijk.

Het historische karakter en de charmante sfeer blijven behouden bij de ontwikkeling van Binnenduin als woonplan. De kenmerkende lintbebouwing en de mooie vergezichten bewaken de rustieke sfeer. Wonen in Binnenduin betekent een ongekend gevoel van vrijheid.

Toch bevinden winkels, scholen en voorzieningen zich op een steenworp afstand. Met tien minuten bent u midden in het gezellige centrum van Beverwijk, waar u heerlijk kunt winkelen of uitgaan. Het Kennemertheater staat garant voor eersteklas voorstellingen, Cineworld heeft een prachtige programmering en Beverwijk kent een aantal uitstekende restaurants. Maar ook het station van Beverwijk is prima bereikbaar en dankzij de nieuwe randweg rijdt u zo de snelweg op. Met een half uur bent u met trein of auto in Haarlem, Alkmaar of Amsterdam. Als u op de fiets stapt, is er in de directe omgeving nog veel meer te genieten. Met de gezellige badplaats Wijk aan Zee, 7.000 ha duingebied van het Noordhollands Duinreservaat en Recreatiegebied Spaarnwoude, liggen strand en bos letterlijk om de hoek.

Er is reeds een vergunning afgegeven voor de bouw van een riante villa. De artist impressions van deze villa vindt u terug in de fotoreportage van deze aanmelding. leges en architect kosten alreeds betaald voor deze prachtige villa.
Daarnaast kunnen wij u alle details over dit bouwplan aanreiken.

Voor deze kavel is op basis van het beeldkwaliteit plan kavelpaspoorten opgesteld. Er kan een woning worden gebouwd met een footprint van 160-220 m². In het kavelpaspoort is de informatie te vinden over de voorwaarden en richtlijnen vanuit het bestemmingsplan en het beeldkwaliteit plan.

Meer informatie kunt u tevens vinden op de website van de gemeente Beverwijk.

De villa op deze kavel wordt door de eigenaar door middel van particulier opdrachtgeverschap gerealiseerd.

Maak snel een afspraak om uw droomwensen met ons te bespreken.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
665 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
WAZD
Sectie
B
Perceel
12335
Oppervlakte
665 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Annie Palmenlaan 1 BEVERWIJK

naar Annie Palmenlaan 1 BEVERWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand