Vorige | Volgende

Bleyenhoevelaan 0 ong VELSEN-NOORD

Prijsindicatie € 215.000 v.o.n.

Omschrijving

Na de zomervakantie 2018 zal de verkoop starten, de verwachte start van de bouw zal eind 2018 aanvangen. 34 Nieuwbouw eengezinswoningen met royale achtertuin. Prijsindicatie: € 200.000 - € 225.000 VON Woonoppervlakte ca. 110 m2 - 120 m2 Op de locatie van het voormalige Hoogovens congrescentrum De Schouw wordt het nieuwbouw woningbouwproject De Schouw ontwikkelt. Op dit moment is het bouwplan nog...

Kenmerken

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2011-
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Omschrijving

Na de zomervakantie 2018 zal de verkoop starten, de verwachte start van de bouw zal eind 2018 aanvangen.

34 Nieuwbouw eengezinswoningen met royale achtertuin.

Prijsindicatie: € 200.000 - € 225.000 VON
Woonoppervlakte ca. 110 m2 - 120 m2

Op de locatie van het voormalige Hoogovens congrescentrum De Schouw wordt het nieuwbouw woningbouwproject De Schouw ontwikkelt.

Op dit moment is het bouwplan nog volop in ontwikkeling. Uiteraard vragen een aantal details nog nadere uitwerking, echter is er overeenstemming over de bouwvolumes en ligging. In de huidige opzet beoogt het bouwplan 34 eengezinswoningen op eigen grond; hoekwoningen en tussenwoningen met een royale achtertuin.

In de komende weken wordt een aanzet gemaakt naar een architectonisch ontwerp van deze woningen. We denken hierbij aan een grotere eengezinswoning met diepe achtertuin, gebouwd in twee lagen en een kapetage.

Dit alles zal in de loop van het voorjaar van 2017 bekend worden gemaakt.
 
Heeft u interesse in een woning, dan kunt u dit kenbaar maken door via onze contactpagina een bericht naar ons te sturen. Wij noteren vrijblijvend uw gegevens op de lijst van geïnteresseerden voor een koop- of huurwoning.

Wij houden u graag op de hoogte van dit project.

Het plangebied, gelegen in de Gildenwijk, wordt omsloten door een aantal wegen, te weten de Wenckebach-straat, de Grote Hout of Koningsweg, de Bleyenhoevelaan en een klein stuk Schulpweg (zie luchtfoto plangebied).
 
De Gilden- en Westenwijkbuurt liggen ten noorden van de spoorlijn en worden van elkaar geschieden door de Grote Hout- of Koningsweg, de hoofdontsluitingsroute voor dit deel van Velsen-Noord en het zuidelijk gelegen bedrijfsterrein.
 
Parkeren
Het parkeren conformeert zich aan de parkeernormen van de gemeente Velsen (opnieuw vastgesteld2015) en zijn middels parkeerkoffers direct aangesloten op de bouwblokken.
 
Speelvoorzieningen; op verzoek van de omwonenden wordt de locatie voor de huidige speelvoorzieningen gehandhaaft.
 
Er worden zoveel mogelijk grote bomen gehandhaaft in het plan. Het bosplansoen aan de noordzijde van de planlocatie moet behouden blijven evenals de laanbomen langs de Bleyenhoevelaan. Ook een tweetal boomgroepen bomen in het zuidelijk deel zijn beeldbepalend.

Kijk ook eens op nieuwbouwdeschouw.nl

De oppervlakten en prijzen zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
115 m²
Bruto inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Foto's

Kaart Bleyenhoevelaan 0 ong VELSEN-NOORD

naar Bleyenhoevelaan 0 ong VELSEN-NOORD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand