Vorige | Volgende
Verhuurd

Vondellaan 4 C 1 BEVERWIJK

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Nette kantoorruimte klaar voor gebruik, gelegen op toplocatie tegenover het treinstation van Beverwijk, in de nabijheid van het ziekenhuis, het gemeentehuis en het winkelcentrum. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A22 en via het tegenover gelegen treinstation. Kantooroppervlakte : 340 m2 + 50 m2 buitenruimte/balkon In Turn-Key kantoorruimtes beschikbaar van 167 m2 + buitenruimte en 170...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
340 m²

Omschrijving

Nette kantoorruimte klaar voor gebruik, gelegen op toplocatie tegenover het treinstation van Beverwijk, in de nabijheid van het ziekenhuis, het gemeentehuis en het winkelcentrum. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A22 en via het tegenover gelegen treinstation.

Kantooroppervlakte : 340 m2 + 50 m2 buitenruimte/balkon

In Turn-Key kantoorruimtes beschikbaar van 167 m2 + buitenruimte en 170 m2! (zie de plattegrond)

LOCATIE
Bereikbaarheid : Goed bereikbaar per auto, fiets en OV
Parkeergelegenheid : Ruim voldoende in directe omgeving op loopafstand
Ligging : Gelegen nabij A22 in hartje Beverwijk

Algemene staat : Nette ruimte, altijd in gebruik geweest als kantoorruimte, voorzien van basis afwerking.
Voorzieningen : Klimaatbeheerssysteem, pantry, kantooraankleding, systeemplafond met verlichting, volledig ingerichte toiletten.
Huurcontract : ROZ kantoorruimte, looptijd in overleg
Waarborgsom : drie maanden inclusief btw waarborgsom.

HET KANTOORGEBOUW "SCHEYBEECK"
Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw met gezamenlijke entree, lift en trappenhuis. De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de bovenste (3e) verdieping. Medegebruikers van het pand zijn o.a. De Hypotheker.

HET GEHUURDE
Na binnenkomst via de gezamenlijke hal bevindt u zich in de eigen hal welke afsluitbaar is voor de rest van de verdieping. Via de hal krijgt u toegang tot twee zelfstandige kantoren met verschillende spreekruimtes en ieder een eigen pantry.

De fraaie rondingen in het pand met grote raampartijen en uitzicht in de wijde omgeving maken van deze kantoorruimte een zeer plezierige werkplek. Rokers kunnen in de pauze een sigaretje roken op het balkon en tijdens de warme dagen kunnen alle medewerkers van het kantoor regelmatig genieten van het zonnetje op het riante terras.

Het geheel is turn key in gebruik te nemen en staat er prima bij. Indelingen zijn aan te passen naar wens van huurder, in overleg met verhuurder.

PARKEREN
Eventueel kunnen er twee eigen parkeerplaatsen in de achtergelegen (afgesloten) parkeergarage worden gehuurd voor € 130,- excl. btw per stuk, per maand. Er is verder voor bezoekers en medewerkers ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, waaronder tevens direct achter het pand bij het ziekenhuis. Aan de overkant, rechts naast de bioscoop, kan men gratis parkeren.

SERVICEKOSTEN
Er worden servicekosten gerekend voor ramen lappen, schoonmaak algemene ruimten, service lift, elektra algemene voorzieningen, service topkoeling, vuilcontainer en CV onderhoud.

• Oppervlakte kantoor: Totaal ca. 340 m2.
• Buitenruimte: Ca. 50 m2.
• Tevens geschikt als praktijkruimte, diverse medische instanties zijn gevestigd in de directe omgeving (oogheelkunde, ziekenhuis, etc.).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 6 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
340 m²
In units vanaf
167 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beverwijk
Sectie
A
Perceel
10712
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Vondellaan 4 C 1 BEVERWIJK

naar Vondellaan 4 C 1 BEVERWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand