Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
deschouwnieuw

Bleyenhoevelaan

1951 Velsen-Noord
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Na de zomervakantie 2018 zal de verkoop starten, de verwachte start van de bouw zal eind 2018 aanvangen.

34 Nieuwbouw eengezinswoningen met royale achtertuin.

Prijsindicatie: € 200.000 - € 225.000 VON
Woonoppervlakte ca. 110 m2 - 120 m2

Op de locatie van het voormalige Hoogovens congrescentrum De Schouw wordt het nieuwbouw woningbouwproject De Schouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 128 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Na de zomervakantie 2018 zal de verkoop starten, de verwachte start van de bouw zal eind 2018 aanvangen.

34 Nieuwbouw eengezinswoningen met royale achtertuin.

Prijsindicatie: € 200.000 - € 225.000 VON
Woonoppervlakte ca. 110 m2 - 120 m2

Op de locatie van het voormalige Hoogovens congrescentrum De Schouw wordt het nieuwbouw woningbouwproject De Schouw ontwikkelt.

Op dit moment is het bouwplan nog volop in ontwikkeling. Uiteraard vragen een aantal details nog nadere uitwerking, echter is er overeenstemming over de bouwvolumes en ligging. In de huidige opzet beoogt het bouwplan 34 eengezinswoningen op eigen grond; hoekwoningen en tussenwoningen met een royale achtertuin.

In de komende weken wordt een aanzet gemaakt naar een architectonisch ontwerp van deze woningen. We denken hierbij aan een grotere eengezinswoning met diepe achtertuin, gebouwd in twee lagen en een kapetage.

Dit alles zal in de loop van het voorjaar van 2017 bekend worden gemaakt.
 
Heeft u interesse in een woning, dan kunt u dit kenbaar maken door via onze contactpagina een bericht naar ons te sturen. Wij noteren vrijblijvend uw gegevens op de lijst van geïnteresseerden voor een koop- of huurwoning.

Wij houden u graag op de hoogte van dit project.

Het plangebied, gelegen in de Gildenwijk, wordt omsloten door een aantal wegen, te weten de Wenckebach-straat, de Grote Hout of Koningsweg, de Bleyenhoevelaan en een klein stuk Schulpweg (zie luchtfoto plangebied).
 
De Gilden- en Westenwijkbuurt liggen ten noorden van de spoorlijn en worden van elkaar geschieden door de Grote Hout- of Koningsweg, de hoofdontsluitingsroute voor dit deel van Velsen-Noord en het zuidelijk gelegen bedrijfsterrein.
 
Parkeren
Het parkeren conformeert zich aan de parkeernormen van de gemeente Velsen (opnieuw vastgesteld2015) en zijn middels parkeerkoffers direct aangesloten op de bouwblokken.
 
Speelvoorzieningen; op verzoek van de omwonenden wordt de locatie voor de huidige speelvoorzieningen gehandhaaft.
 
Er worden zoveel mogelijk grote bomen gehandhaaft in het plan. Het bosplansoen aan de noordzijde van de planlocatie moet behouden blijven evenals de laanbomen langs de Bleyenhoevelaan. Ook een tweetal boomgroepen bomen in het zuidelijk deel zijn beeldbepalend.

Kijk ook eens op nieuwbouwdeschouw.nl

De oppervlakten en prijzen zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwperiode 2011- Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en open ligging Indeling Woonoppervlakte 128 m² Inhoud 360 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Kadastrale gegevens Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bleyenhoevelaan, 1951 Velsen-Noord

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.