Mijn favorieten

Huur/verhuur

Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder?

Al meer dan 50 jaar zijn wij naast de verkoop ook gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen zelfstandige woonruimte in iedere prijsklasse. 
Overweegt u uw woning te verhuren neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken, bel 0251 – 29 00 00


Verhuuradvies op maat!

Voordat wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen.
Naast particulieren, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.
Wij selecteren en screenen (o.a. door middel van de NVM Woontoets) geschikte kandidaten voor uw huurwoning, alleen geïnteresseerden die
  • inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond;
  • financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.
Als wij een potentiële huurder hebben gevonden die aan de eisen voldoet met het ondersteunende papierwerk leggen wij deze aan u voor. Uiteraard heeft u als verhuurder het laatste woord.
Na uw goedkeuring stellen wij een huurcontract op waarin we alle afspraken in vastleggen. Tevens wordt er bij de incheck een inspectierapport opgemaakt.


Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit een aantal verschillende activiteiten gericht op uw specifieke wensen als verhuurder.
  • Advies op korte en lange termijn;
  • informeren over juridische en financiële mogelijkheden;
  • adverteren (internet, samenwerkingsverbanden);
  • selecteren, screenen en matchen van huurders);
  • vastleggen van de afspraken in een huurcontract
  • inspecteren van de woning (inspectierapport met foto’s tijdens oplevering woonruimte);
  • incasseert de eerste betaling voor u (waarborg + 1e maand huur);
  • biedt tevens de mogelijkheid tot beheer (tegen nader overeen te komen vergoeding)


Staat uw woning Te Koop

Ook als uw woning te koop aangeboden wordt, maar de woning niet meer bewoond wordt kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning bijv. "tijdelijk" op basis van de "Leegstandswet" verhuren met de passende clausules voor ontbinding in het geval de woning tussentijds wordt verkocht.